Jako organizatorzy corocznych Pielgrzymek Krótkofalowców na Jasną Górę chcielibyśmy poznać Waszą opinię na temat oczekiwań, propozycji i innych spraw dotyczących ich organizacji. Zauważyliśmy, że często dyskusje takie toczą się na innych Forach, które tylko niekiedy - przez przypadek - udaje się nam odnaleźć. Zauważamy też, że dyskusji czasami towarzyszą przycinki "myślących inaczej". Dlatego też pragniemy udostępnić nasz Portal klubowy SP9KAJ.COM dla chcących w spokoju wymieniać się swoimi uwagami, propozycjami - czy po prostu chcących się ze sobą kontaktować lub innymi uczestnikami tych spotkań. Warunkiem skorzystania z podanych możliwości tj pisania postów, odpowiadania na nie, wysyłania Prywatnych wiadomości i wiele więcej jest utworzenie sobie konta na naszym Portalu oczywiście zgodnie z Regulaminem. http://www.sp9kaj...ticle_id=8
Opis jak to zrobić można znaleźć w Pytania i odpowiedzi , http://www.sp9kaj...p?cat_id=5
Forum dla uczestników pielgrzymek jest tak skonfigurowane, że mogą je czytać wszyscy zainteresowani lecz wpisy dostępne są tylko dla zalogowanych użytkowników z grupy Uczestnik PJK. Koleżanki i Kolegów, którzy mają już wcześniej utworzone konta informujemy, że powinny one być nadal aktywne a w razie trudności w zalogowaniu proponujemy z skorzystania z procedury uzyskania nowego hasła lub wypełnienia Formularza kontaktowego dostępnego w menu Nawigacja lub innej wygodnej formy kontaktu z administrującymi Portalem.
Serdecznie zapraszamy do lektury materiałów dostępnych na tej stronie i oczywiście do udziału w tegorocznej pielgrzymce.
Pozdrawiam w imieniu organizatorów
Ryszard, SP9GR
PS: Temat ma zaskakująco dużo wyświetleń ale jakoś nikt nie zabiera w nim głosu na co mocno liczyłem otwierając ten wątek. Ponownie zapraszam do dyskusji:.
Edytowane przez SP9GR dnia 06-04-2016 23:12
Założyłem na jednym z forum temat o tegorocznej (2016) Pielgrzymce Krótkofalowców na Jasną Górę.
Nie spodziewałem się tej agresji, której zostałem świadkiem. http://www.sp7pki...mat=437115
Temat został pośpiesznie zamknięty przez administratorów.
Nastała jakaś nowa moda na powszechną manifestację krótkofalarskiego pseudo ateizmu, z czym nie zamierzam się utożsamiać!
Odwaga we współczesnych czasach wyraźnie staniała, radykalnie też uległy złagodzeniu kryteria egzaminacyjne krótkofalowców, co skutkuje masowym napływem przypadkowych ludzi w nasze szeregi.
to co widziałem na egzaminach, ciężko nazwać ludźmi a dopiero krótkofalowcami.
nie ma co się wychylać ani przejmować trollum na jakimkolwiek forum. wyślij spację na forum a Cię g...em obrzucą - zupełnie jak banda pawianów ukryta w liściach samotnego drzewa na pustyni.
to coś nazywa się obecnie TROLLIZMEM i tego się nie da ogarnąć. trzeba po prostu zignorować i nie próbować z tym walczyć - bo tego się nie zwalczy. chyba, że ktoś jest jakimś sadomasochistą typu Don Kichot.
(18.232.179.37) Wszystkich nowych użytkowników, zapraszamy do rejestracji w panelu Logowanie. Więcej szczegółów jest TUTAJ. W przypadku problemów prosimy o kontakt na adres: infosp9kaj.com
Kontakt na paśmie
Częstotliwości lokalne:
Direct 2m - 145.300
Direct 70cm - 434.475
Przemienniki:
SR9J - FM 2m
- 145.787,5 *
* ton - 123 Hz